mako
פרסומת

שיא השחיתות: עוגות שוקולד אישיות ומהירות

אחרי פגרה קצרה, שיא השחיתות חוזרת עם מתכון שוקולדי במיוחד: ארבעה מרכיבים בלבד וחמש דקות של עבודה - ויש לכם קינוח הורס

פורסם:
הקישור הועתק
עוגות שוקולד אישיות 1
עוגת שוקולד אישית. מכילה 4 רכיבים בלבד | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

המרכיבים (ל-4 מנות):
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
80 גרם חמאה
2 ביצים
80 גרם סוכר חום כהה (1/4 כוס דחוסה ועוד כ-2 כפות)

תוספת (אם רוצים):
שמנת מתוקה + 1 כף אבקת סוכר
או - גלידת וניל

4 כלים אישיים משומנים היטב, ומרופדים בנייר אפייה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מניחים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל ל-30 שניות. אם התערובת לא נמסה אחרי זמן זה, ממשיכים בפולסים של 20 שניות עד שהכל נמס. מניחים בצד.

עוגות שוקולד אישיות 2
ממיסים יחד שוקולד וחמאה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

3. מניחים בקערה נוספת ביצים וסוכר חום ומקציפים עד שנוצר קצף רך, והביצים שילשו את נפחם.

עוגות שוקולד אישיות 3
מקציפים סוכר וביצים | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

4. מקפלים את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד, יוצקים לכלים (עד שלושת רבעי הגובה) ואופים 15 דקות.

עוגות שוקולד אישיות 4
ומאחדים יחד את 2 התערובות | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
פרסומת

5. אופן ההגשה: משחררים כל עוגה מהכלי שלה. אם רוצים ניתן להגיש עם קצפת רכה (מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף רך), או גלידת וניל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!