מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פשטידת באגט

מאפה בסגנון יווני עם זיתים, גבינות וקרעי באגט שום אפויים וקראנצ'יים. מדובר בפשטידה קלילה ופשוטה להכנה שסוגרת יופי של פינה בכל שעה ביום. חצי שעה ואתם שם

|| פורסם06:00

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משעתיים
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מערבבים את הגבינות עם ביצים וזיתים בקערה.

3מוסיפים לקערה באגט קראנצ' שום ומערבבים.

4מעבירים לתבנית ואופים חצי שעה להתייצבות והזהבה.

>> עוד ארוחות ערב קראנצ'יות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il