המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים מעט את התירס והגמבה, עד שהם מזהיבים. 2מערבבים את הביצים עם הבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל. 3יוצקים את בלילת הביצים על התירס שבמחבת ומטגנים 2-3 דקות או עד הזהבה. 4מפזרים פיתה קראנץ' וגבינה צהובה, ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות. 5זורים עוד מעט בצל ירוק, ומגישים. טיפ: מאותם חומרים אפשר להכין חביתות אישיות אפויות בתבנית מאפינס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |