אוכל
אוכל

חביתת תירס קראנצ'ית

חביתה משפחתית עבה ועסיסית שהיא כמעט פשטידה, עם תוספות שכולם אוהבים כמו תירס, פלפל אדום וגבינה צהובה

|| פורסם06:11
Rating:2.737reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 3 כפות שמן זית
  • כוס גרגירי תירס (טריים, קפואים או משומרים)
  • חצי גמבה חתוכה לקוביות ו/או צ'ילי קצוץ
  • 6 ביצים
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • כוס פיתה קראנץ' חיטה מלאה
  • חצי כוס גבינה צהובה מגוררת (לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים מעט את התירס והגמבה, עד שהם מזהיבים.

2מערבבים את הביצים עם הבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.

3יוצקים את בלילת הביצים על התירס שבמחבת ומטגנים 2-3 דקות או עד הזהבה.

4מפזרים פיתה קראנץ' וגבינה צהובה, ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות.

5זורים עוד מעט בצל ירוק, ומגישים.

טיפ: מאותם חומרים אפשר להכין חביתות אישיות אפויות בתבנית מאפינס.

>> עוד מפיתה קראנץ'

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il