מאפה תותים מהירהתותים מתחילים להתעייף? בואו תראו להם מה זה: הוציאו מהמקפיא כמה ריבועים של בצק עלים, מרחו עליהם קרםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)פשוט ופזרו את התותים הסוררים. התוצאה: קינוח נפלא בפחות מרבע שעה עבודה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
משום מה לאחרונה הילדים אוכלים קצת פחות תותים. אני תוהה אם מתחיל להימאס להם, או שאולי ככל שהתותים פחות יקרים ככה הם פחות טעימים? ואז אני פותחת את המקרר ורואה את הסלסילה שרק לפני יום קניתי ונראתה כה יפה ורעננה, כבר קצת עייפה. אני נלחצת ומיד מוציאה אותם לשטיפה. את היפים משאירה להם שלמים בצלחת, את הפחות יפים פורסת ונותנת להם לסדר יפה על ריבוע של בצק ששלפתי מהמקפיא. נראה לי שמחר נעשה את זה גם עם האגסים שקצת התרככו. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקעריתגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), סוכר ותמצית וניל לתערובת חלקה. 3מורחים באמצע כל ריבוע של בצק כף מהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)(משאירים את השוליים נקיים). 4פורסים את התותים ומניחים על הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בצורת רעפים. 5טורפים את החלמון ומברישים את שולי הבצק. 6מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים. >> לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |