לחם פודינג עם פירות יערקחו את החלה שקניתם (או אפיתם בעצמכם) לשבת, ותעשו ממנה מנה אחרת לחלוטין: לחם פודינג בתוספת שוקולד צ'יפס ופירות יער. אף אחד לא חייב לדעת שהיופי הזה הוא גם ניצול מדהים של שאריות![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2פורסים את החלה לפרוסות עבות ומורחים בנדיבות בחמאה. מסדרים בתבנית משומנת. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3מערבבים חלב, ביצים, שמנת, סוכר ותמצית וניל. 4שופכים את התערובת מעל פרוסות החלה, מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער וזורים מעל 2 כפות סוכר. 5מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שהמאפה מזהיב מעט. תגיות:ברד פודינג ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |