מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

איך מכינים תרכיז טבעי לילדים?

וואו, ממש בקלות. מכינים סירופ ממים וסוכר, מוסיפים את הפרי ומבשלים 5 דקות. תכלס, פדיחה שלא עשינו את זה קודם

|mako אוכל| פורסם14:36
תרכיז טבעי (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

  • כוס מים
  • כוס סוכר
  • 2 כוסות פרי, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1שמים את המים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.

2מבשלים תוך כדי רתיחה כ-5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהנוזל מסמיך מעט ומתקבל סירופ סוכר.

3מוסיפים את הפירות החתוכים, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ-5 דקות.

4מסירים מהאש ומצננים. טוחנים בבלנדר למחית חלקה. מסננים אם יש צורך, ושומרים במקרר.

5להגשה: שמים 2 כפות תרכיז בכוס, ממלאים במים, מערבבים ושותים לרוויה.

* בתמונה: תרכיזים ממנגו ומפטל

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פיצות בריאות, קטנות ומקסימות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il