לביבות זוקיני וגזר שוברות שגרהמילא גזר, אבל זוקיני? לילדים שלנו? אחרי שאמרנו לא ולא ועוד הפעם לא ניסינו את המתכון הזה, עם פירורי הלחם והמילוי המפנק של גבינות, ואתם יודעים מה? לא נשאר כלום בצלחתענת לבל|mako אוכל| פורסם29/11/2107:00 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (40 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב בקערה ריקוטה, זוקיני, גזר, גבינת קשקבל, ביצה, מלח, פלפל ופירורי לחם (שימו לב, לא בטוח שתצטרכו את כל כמות הפירורים, לכן הוסיפו אותם בהדרגה). 2מכסים את הקערה ומעבירים למקרר להתייצבות לחצי שעה. 3מעצבים את הלביבות בצורת מלבן (במידת הצורך מוסיפים עוד פירורי לחם). 4טובלים כל לביבה בפירורי לחם לכיסוי חיצוני. 5מחממים שמן קנולה בשכבה דקה במחבת ומטגנים את הלביבות עד שהן זהובות מכל הצדדים, מעבירים לנייר סופג, מצננים קלות ומגישים לצד עגבניות מגוררות עם שמן זית ומלח. * אם מכינים מראש, ניתן לחמם את הלביבות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-4 דקות. סליחה, ילדים, אפשר לאכול לכם מהצלחת?|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלתגיות:לביבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |