עוגת ביסקוויטים אוראו בכוסותשאלה: מה יותר כיף לילדים בהכנה של קינוח - לדפוק מערוך בביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים או להקציף שמנת מתוקה לכדי קצפת טעימה? אין צורך להחליט - כאן הם יעשו את שתי הפעולות. אתם רק תיהנו מהתוצאה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-10 כוסות:
לקרם:
אופן ההכנה:1כותשים שליש מכמות הביסקוויטים לפירורים (מכניסים לשקית ומכים עם מערוך). 2מפזרים חצי מכמות הפירורים בתחתית כוסות הגשה. 3מכינים את הקרם:מקציפים ביחד שמנת, חלב, סוכר ופודינג עד לקבלת לקרם יציב. מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים. 4שופכים לתוך הכוסות עם הפירורים מתערובת הקרם, עד למחצית הגובה. 5מפרידים את העוגיות לחצאים. טובלים בחלב את החצי עם המילוי ומניחים מעל הקרם. מכסים בקרם עד לגובה הכוס. 6מפזרים מלמעלה את שאר הפירורים ומקשטים במחצית העוגייה שנותרה מלמעלה (אפשר גם בעוגייה שלמה אם רוצים). בקרו בבלוג של שרית -Misspetel *טיפ: אם רוצים עוגת ביסקוויטים: מרפדים את תחתית התבנית בעוגיות שלמות טבולות בחלב, מעל שופכים את הקרם, ומלמעלה מפזרים פירורים.
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |