בראוניז פקאן פרווהמה אדם צריך בחיים חוץ מריבועי שוקולד פאדג'יים, נימוחים ונפלאים? שמן הקוקוס מחליף כאן את החמאה בכבוד ונותן מענה יפה לנמנעים ממוצרי חלב. טבעונים יכולים להחליף את הביצים בשתי בננות. בקיצור, כולם זוכים![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מרובעת 20*20:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד. 3מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות. 4מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים. 5יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה). 6אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז. 7מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות. בראוניז על בסיס שמן קוקוס|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |