אוכל
אוכל

בראוניז פקאן פרווה

מה אדם צריך בחיים חוץ מריבועי שוקולד פאדג'יים, נימוחים ונפלאים? שמן הקוקוס מחליף כאן את החמאה בכבוד ונותן מענה יפה לנמנעים ממוצרי חלב. טבעונים יכולים להחליף את הביצים בשתי בננות. בקיצור, כולם זוכים

|mako אוכל| פורסם07:08
בראוניז פרווה על בסיס שמן קוקוס (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.8644reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית מרובעת 20*20:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס (100 גרם) שמן קוקוס
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • קורט מלח
  • 3 ביצים (או שתי בננות)
  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
  • 2 כפות קקאו

לקישוט:

  • חופן שוקולד צ'יפס
  • שבבים עבים של קוקוס קלוי
  • אגוזי פקאן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.

3מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.

4מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.

>> כל המתכונים לסוכות

5יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).

6אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.

7מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.

בראוניז על בסיס שמן קוקוסבראוניז על בסיס שמן קוקוס|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il