אוכל
אוכל

קרקר בטטה לילדים

מחפשים נשנוש לקטנטנים? זה הזמן להפסיק עם הביסקוויטים הקנויים ועתירי הסוכר ולעבור לקרקרים ביתיים טעימים לא פחות. ותראו איזה יפים הם בתור ברווזים!

|mako אוכל| פורסם10:32
קרקר בטטה לילדים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.5101reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הקטנטנה שונאת לנסוע באוטו. מגיל אפס היא בוכה בנסיעות. תוסיפו לזה סרבנות מוצץ ותבינו מה גודל האתגר. אז כשאפשר אני משתדלת לקחת אותה ברגל בעגלה לכל מקום, וכשנכנסים לאוטו - עוד לפני שהיא מספיקה להבין מה קורה אנחנו דוחפים לה ליד משהו שיסיח את דעתה, ורצוי שיהיה אכיל. בדרך כלל זה פתי בר, מהארגז הקטן שאני מחזיקה באוטו.

אם אנחנו נוסעים כולנו ביחד אז השניים הגדולים מיד אומרים שגם הם רוצים ביסקוויט. השבוע הפתעתי אותם. במקום ביסקוויט - קיבלו ברווז.

המצרכים (50 מנות):

  • 1 בטטה בינונית
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • כפית מלח
  • קצח

אופן ההכנה:

1מבשלים את הבטטה במים עד שהיא מתרככת (אם מעדיפים, אפשר לאפות אותה בתנור). מועכים לפירה.

2שמים בקערת המיקסר את החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עם וו גיטרה עד שמתקבלים פירורים.

3מוסיפים כוס מפירה הבטטה ומאחדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.

4מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ליריעה דקיקה וחותכים לריבועים או קורצים צורות עם חותכני עוגיות.

5מפזרים מלמעלה קצח, מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות.

>> בשבוע שעבר ניצלנו את כל התותים העייפים שהיו לנו במקרר

>> סוף סוף - מסעדה כשרה ומעולה בצפון!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il