עוגיות דובדבניםשוב חופש? קטן עליכם - טלו את הילדים, היכנסו איתם למטבח והכינו את העוגיות המקסימות האלה, עם הדובדבנים המבצבצים. הבעיה: חצי שעה כולל אפייה ונגמרת הפעילות![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, וקוצצים את הדובדבנים. 2מערבבים היטב את החמאה רכה, אבקת הסוכר והמלח לתערובת אחידה (לא צריך מיקסר, מספיק מקצף יד). מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים עד להטמעה. 3מוסיפים את השקדים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה. מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים קלות. צבעוני ומדליק. בדרך לעוגיות|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים תלוליות מהבצק בגודל כדור פינג פונג ברווחים של כ-5 ס"מ זו מזו (העוגיות משתטחות ומתפשטות במהלך האפייה). 5אופים כ-12-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. בקרו בבלוג של שרית,מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |