עוגת מצותכשהיינו ילדים עוגת המצות הזאת, עם שכבות הקרם השוקולדיות, נראתה לנו כמו פסגת החג. מאז עברו הרבה שנים, ומה נאמר - עושה רושם שהיא עדיין פסגת החג שלנו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את החלב לצלחת עמוקה ורחבה וטובלים את המצות בחלב (לחלופין, אפשר למרוח אותן בחלב במברשת). מוציאים. 2שוברים את השוקולד ומכניסים לסיר. מוסיפים סוכר, תמצית וניל, קקאו ומים (וברנדי/רום אם רוצים) ומחממים על אש בינונית-נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס. 3מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. מקררים את התערובת. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? בקרו בבלוג של שרית -Misspetel 4להרכבת העוגה: מניחים מצה על צלחת ומורחים עליה מהקרם. ממשיכים כך לסירוגין - מצה וקרם ושוב ושוב. מכניסים למקרר להתייצבות. _OBJ* לפני ההגשה - אם רוצים מקציפים שמנת לקצפת ועורמים מעל העוגה. תגיות:עוגת מצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |