פנקייקס שוקולד צ'יפס ושיבולת שועלפעם פנקייקים היו תענוג ששמור לימי שבת - אבל כשלא ברור מתי יום חול, מתי חג ומתי סוף שבוע - פנקייקים הפכו לארוחת בוקר לגיטימית לכל יום. אז לפחות היום, חוץ משוקולד צ'יפס, נוסיף להם גם שיבולת שועל![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-10 יחידות (תלוי בגודל):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה ביצה, חלב, שמן ומייפל. מוסיפים קוואקר ומערבבים היטב. 2מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים בקצרה עד שאין גושים. 3 מוסיפים שוקולד ציפס ומערבבים קלות. 4מחממים מחבת ומשמנים מעט. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5שופכים מעט מהבלילה למחבת (תלוי בגודל הפנקייק שאתם רוצים) ומטגנים כל פנקייק על אש בינונית כ-4-5 דקות עד, שנוצרות בועות. הופכים ומטגנים כ-2 דקות נוספות מהצד השני. מגישים עם סירופ מייפל. פנקייקס שוקולד צ'יפס|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |