קבבים לילדיםקבבים שילדים אוהבים באמת, עם בצל מטוגן, פפריקה, קינמון ואפילו כמון, ובלי כל הירוקים למיניהם שבואו נודה וזהו - ילדים לא אוכלים. אגב, לפני שהם הספיקו לחסל הכל תפסנו גם מבוגר אחד מבסוט מאוד ליד הצלחתענת לבל|mako אוכל| פורסם28/06/1707:22 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומתקרמל קלות. מוצאים ומצננים. 2מערבבים בקערה את הבשר, התבלינים והבצל המטוגן, ולשים אותם יחד היטב (זה מה שישמור על היציבות של הקבב). מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3מוצאים את התערובת מהמקרר ויוצרים קבבים. נועצים מקל קינמון בכל קבב ומהדקים היטב. 4מחממים מחבת פסים עם מעט שמן וצורבים את הקציצות היטב מכל הצדדים, עד שמתקבלים סימני צריבה והקבבים מוכנים לאכילה. 5מגישים לצד סלט ירקות, אורז וטחינה. תגיות:קבבים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |