ביצה בקן ספגטיהילדים מסרבים לאכול את הביצה והפסטה עם הטונה? נסו להפוך את הפסטה לקן של ציפורים ותראו איך הכל משתנה. לא יעזור כלום - לפעמים הפרזנטציה היא הכל![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
לפעמים, כל מה שצריך זה פרזנטציה יפה. אתמול הוא אכל ביצה קשה - והיום הוא בכלל לא אוהב ביצים קשות. היא אוהבת פסטה אבל רק לבנה בלי רוטב, כמו בגן.
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. בסיר נפרד מחממים את העגבניות המרוסקות, שמן הזית, השום, הפפריקה, המלח והפלפל. 3מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים אותה לסיר הרוטב. מסננים את הטונה ומערבבים פנימה, ולאחר מכן מוסיפים את המוצרלה. 4נועצים מזלג בפסטה שבסיר ומסובבים כך שהפסטה נערמת מסביב למזלג. מעבירים בזהירות את הפסטה שסביב המזלג לתוך תבנית מאפינס. עושים כך עם כל שאר הפסטה שבסיר. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות. מעבירים את הספגטי המגולגל לתבנית מאפינס|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5מעבירים לצלחות ומעל כל ערימת פסטה מניחים ביצה קשה. מגישים. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |