אוכל
אוכל

מאפה ריבועי תפוחים ואגסים

מאפה מושלם למי שבדיוק אין לו קמח, ביצים, חלב, או חשק לאפות: בצק עלים, פרוסות תפוח או אגס, קינמון, סוכר ודבש - וזה הכל. מסדרים יפה יפה, מכניסים לתנור ומחכים לריח שימלא את הבית

|mako אוכל| פורסם11:43
ריבועי אגסים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:2.313reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • בצק עלים (עדיף על בסיס חמאה)
  • 4 כפות סוכר
  • כפית קינמון
  • תפוח או אגס
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה:

1מפשירים בצק עלים לפי ההוראות.

2חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך.

3מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק.

4חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות.

5מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות.

לבלוג של שרית -מיס פטל.

למתחם ההברקות של ניקול

>> והנה עוד עוגת תפוחים בקלי קלות
>> וגם עוד כמה ריבועים. ריבועים של מה? נראה אתכם מזהים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il