מאפה ריבועי תפוחים ואגסיםמאפה מושלם למי שבדיוק אין לו קמח, ביצים, חלב, או חשק לאפות: בצק עלים, פרוסות תפוח או אגס, קינמון, סוכר ודבש - וזה הכל. מסדרים יפה יפה, מכניסים לתנור ומחכים לריח שימלא את הבית![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1מפשירים בצק עלים לפי ההוראות. 2חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך. 3מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק. 4חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות. 5מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות. לבלוג של שרית -מיס פטל. >> והנה עוד עוגת תפוחים בקלי קלות>> וגם עוד כמה ריבועים. ריבועים של מה? נראה אתכם מזהים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |