מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

אנשים ממרשמלו

נמצא יורש לכדורי השוקולד: אנשי מרשמלו שהילדים יכולים להכין, בהרבה פחות זמן ובלגן ובלא פחות כיף. שוקולד? יש, סוכריות? יש. אנחנו חושבים שיש לנו פיצוח!

|mako אוכל| פורסם06:25
אנשים ממרשמלו (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

ילדים. הם אוהבים להתלכלך, הם אוהבים ליצור, הם אוהבים להדביק והם אוהבים סוכריות. מה הפלא? גם אני אוהבת, רק מעדיפה לעשות את זה בזמן שהם ישנים...

בפעמים שהם חוברים אליי למכולת וחוזרים עם חבילת סוכריות מזרה ביד, זה מסתיים בדרך כללבכדורי שוקולד.הפעם לא ממש התחשק לי לשבור ביסקוויטים ולהמס חמאה, בינינו - בעיקר לא התחשק לי להתלכלך. אז פיזרתי להם מבחר סוכריות בצלחות על השולחן, ונתתי להם להדביק. עם שוקולד.

מינימום לכלוך, מקסימום הנאה, ולפחות חצי שעה של שקט.

המצרכים :

  • מרשמלו
  • שוקולד מריר
  • סוכריות עדשים
  • מזרה שוקולד (סוכריות לעוגה)
  • מקלות סוכרייה או שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1ממיסים שוקולד במיקרו בקערה קטנה.

2נועצים מקל סוכרייה או שיפוד עץ בצד השטוח של מרשמלו.

3טובלים את הקצה השני בשוקולד המומס בעומק של כחצי ס"מ, ומפזרים מיד מזרה שוקולד (זה יהיה השיער).

4לאף: מורחים מעט שוקולד ומדביקים סוכריית עדשים.

5לעיניים: טובלים קצה של שיפוד עץ בשוקולד המומס וטופחים איתו קלות על המרשמלו.

* בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו מקלותגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)הכי מהירים שיש

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il