אנשים ממרשמלונמצא יורש לכדורי השוקולד: אנשי מרשמלו שהילדים יכולים להכין, בהרבה פחות זמן ובלגן ובלא פחות כיף. שוקולד? יש, סוכריות? יש. אנחנו חושבים שיש לנו פיצוח!![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
ילדים. הם אוהבים להתלכלך, הם אוהבים ליצור, הם אוהבים להדביק והם אוהבים סוכריות. מה הפלא? גם אני אוהבת, רק מעדיפה לעשות את זה בזמן שהם ישנים... בפעמים שהם חוברים אליי למכולת וחוזרים עם חבילת סוכריות מזרה ביד, זה מסתיים בדרך כללבכדורי שוקולד.הפעם לא ממש התחשק לי לשבור ביסקוויטים ולהמס חמאה, בינינו - בעיקר לא התחשק לי להתלכלך. אז פיזרתי להם מבחר סוכריות בצלחות על השולחן, ונתתי להם להדביק. עם שוקולד. מינימום לכלוך, מקסימום הנאה, ולפחות חצי שעה של שקט. המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים שוקולד במיקרו בקערה קטנה. 2נועצים מקל סוכרייה או שיפוד עץ בצד השטוח של מרשמלו. 3טובלים את הקצה השני בשוקולד המומס בעומק של כחצי ס"מ, ומפזרים מיד מזרה שוקולד (זה יהיה השיער). 4לאף: מורחים מעט שוקולד ומדביקים סוכריית עדשים. 5לעיניים: טובלים קצה של שיפוד עץ בשוקולד המומס וטופחים איתו קלות על המרשמלו. * בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |