כדורי שוקולד בגביעמתפשים מתכון קל ומנצח לכדורי שוקולד? אתם חייבים לנסות את כדורי השוקולד האלה, שהם גם מעולים כשלעצמם וגם זוכים לשדרוג מקסים בהגשה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):לכדורי השוקולד:
לציפוי:
אופן ההכנה:1חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות או מפוררים בידיים. קוצצים את עוגת הבראוניז|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2מפוררים את הביסקוויטים לפירורים גסים (מומלץ להשאיר גם כמה שברים גדולים יותר). אפשר לעשות את זה במעבד מזון או להכניס אותם לשקית ניילון ולדפוק בעדינות עם מערוך – רק שימו לב שלא יהפכו לפירורים. 3מכניסים את הבראוניז והביסקוויטים לקערה. ביסקוויטים, ביסקוויטים, בראוניז|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מערבבים בנפרד חמאה מומסת עם שוקולית וחלב ושופכים לתוך הקערה. מערבבים היטב. מזה נכין את הכדורים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5יוצרים כדורים בידיים ומניחים בצד. 6בינתיים לוקחים את גביעי הגלידה ומנסרים בזהירות, שלא יישברו, את השליש העליון בעזרת סכין משוננת וחדה. מקצרים את הגביעים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל7מצמידים לכל גביע כדור שוקולד, מהדקים ומכניסים למקרר לכשעתיים. כדורי השוקולד בביתם החדש|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל8הציפוי: ממיסים בזהירות את השוקולד במיקרו או בבן מארי. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. 9מוציאים את הגביעים מהמקרר, טובלים את הכדורים בשוקולד המומס ומנערים עודפים. מדביקים סוכריית עדשים בקצה ומחזירים לקירור עד שהשוקולד מתקשה. מצפים בשוקולד|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל ו... מוכן!|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> ואם בא לכם דווקא על כדורי השוקולד הקלאסיים - יש לנו מתכון מצוין![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |