מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בייגל בשני מרכיבים במילוי גבינת שמנת

אם עדיין לא סיפרו לכם, כדי להכין בייגל מטריף כל מה שאתם צריכים זה קמח תופח ויוגורט, אבל הפעם החלטנו לא לעצור שם ומילאנו את הבייגל בגבינת שמנת שאנחנו אוהבים (אתם יכולים להחליף במילוי אחר) . יצא חלום

|mako אוכל| פורסם12:59

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המלצה שלנו: השאירו חתיכת בצק אחת בצד ומלאו אותה בשוקולד - ככה תקבלו גם ארוחה טעימה וגם קינוח מושלם.

המצרכים :

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 גביע יוגורט (200 מ"ל)
  • 1 כפית מלח
  • גבינת שמנת עתירה בשומן
  • ביצה טרופה להברשה
  • שומשום לבן ו/או שחור לפיזור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2לשים במיקסר או ידנית קמח תופח, יוגורט ומלח כ-2 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

3מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ויוצרים מהבצק גליל ארוך.

4פורסים את גליל הבצק ל-10 פרוסות שוות.

5מועכים פרוסת בצק בעזרת כפות הידיים לעיגול יחסית עבה, מניחים במרכז כף גבינת שמנת (בשלב הזה אפשר להוסיף בצל, זיתים, חריף או כל תוספת אחרת שאוהבים) ומקפלים את הקצוות לכדור עגול. חשוב לסגור ולהדק טוב את הבצק כדי שהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)לא תיזל במהלך האפייה. חוזרים על הפעולות עם כל פרוסות הבצק.

6מסדרים את כדורי הבייגל על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

7אופים כ-20 דקות, להזהבה.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בייגל מהיר עם גבינת שמנת עדיין שנייה וחצי של עבודה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבייגל עם גבינת שמנת בייגל עם גבינת שמנת|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il