1מערבבים בקערה את המצרכים של בלילת הפנקייק, ומעבירים אותה לסקוויזר/כל כלי זילוף.
סלט פנקייק - רצועות פנקיי, פירות שאוהבים ומייפל/שוקולד|צילום: יעל קצב, mako אוכל2מזלפים את הבלילה על מחבת חמה בצורת רצועות ולאחר שתי דקות מוציאים אותן, אין צורך להפוך.
3מרכיבים את המנה: מסדרים רצועות הפנקייק ואת הפירות החתוכים לצלחת הגשה או קערה ומוסיפים רוטב שאוהבים. בתיאבון.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוקהמהמם שלה
סלט פנקייק - משתמשים בפירות שיש בבית|צילום: יעל קצב, mako אוכל
סלט פנקייק - מוסיפים שוקולד או מייפל, מה שאוהבים|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון!