אוכל
אוכל

לביבות קינואה וגבינה

אנחנו יודעים, הצירוף "לביבות קינואה" לא בדיוק גורם לכם להתחיל להזיל ריר, אבל שימו לב - סיכוי רציני שבדיוק המתכון הזה, עם כל עשבי התיבול והגבינה המלוחה, יגרום לכם סוף סוף להתאהב במזון העל הזה

|mako אוכל| פורסם07:11
חביתיות קינואה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.548reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • שלושת רבעי כוס קינואה לא מבושלת (או 2 כוסות אחרי בישול)
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (או תערובת אחרת של עשבי תיבול, לפי מה שאוהבים)
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים הרבה מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה ומסננים היטב.

2קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים.

חביתיות קינואה בהכנהמערבבים את כל החומרים ביחד|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

>> בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

3מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות. יוצרים לביבות ומניחים במחבת. מנמיכים את הלהבה ומטגנים על אש קטנטנה כ-10 דקות מכל צד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il