לביבות קינואה וגבינהאנחנו יודעים, הצירוף "לביבות קינואה" לא בדיוק גורם לכם להתחיל להזיל ריר, אבל שימו לב - סיכוי רציני שבדיוק המתכון הזה, עם כל עשבי התיבול והגבינה המלוחה, יגרום לכם סוף סוף להתאהב במזון העל הזה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים הרבה מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה ומסננים היטב. 2קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים. מערבבים את כל החומרים ביחד|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בקרו בבלוג של שרית -Misspetel 3מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות. יוצרים לביבות ומניחים במחבת. מנמיכים את הלהבה ומטגנים על אש קטנטנה כ-10 דקות מכל צד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |