פיצה אישית על בצק עליםבלי בצק שמרים, כמעט בלי עבודה - אבל עם הרבה הרבה סטייל. קבלו את הפיצה הכי שווה, שצריך להשקיע בה הכי מעט. 30 דקות זוז|mako אוכל| פורסם25/07/1309:01 ![]() צילום: istockphoto |
נכון, הרבה יותר כלכלי להכין את הפיצות האלה בצורת מרובע - ככה לא נשארים שוליים לא ממומשים של בצק. אנחנו לא עמדנו בפיתוי של לעשות את זה עגול, אתם כמובן מוזמנים ללכת על איזו אפשרות שנראית לכם יותר. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מפשירים את הבצק לילה במקרר. 2משטחים את הבצק על נייר אפייה, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (אין צורך לרדד את הבצק, הוא מגיע מרודד). מעבירים בזהירות לתבנית (על נייר האפייה). 3מורחים על כל עיגול בצק מעט רסק עגבניות (למבוגרים) או קטשופ (לילדים). משאירים את השוליים נקיים. 4מפזרים פרוסות מוצרלה אוגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה מגוררת (ממש מעט), מסדרים פרוסות עגבנייה ומעט שום (לילדים אפשר לוותר). 5מפזרים עלי תימין אם רוצים, ואופים ב-180 רבע שעה או יותר - עד שבצק זהוב והגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)מבעבעת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |