כריכים של קיץרוצים לגרום לקטנים לזלול גבינות וירקות, ואפילו לבקש עוד? הכינו איתם את הכריכים הפיצפונים האלה, עם הבולגרית המעודנת ועגבניית השרי. לכזו מנה מקסימה באמת קשה להגיד לא
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
אחת הגבינות החביבות עליי היא בולגרית מעודנת. הילדים, לעומת זאת, עיקמו את האף. ישבנו בארוחת הערב ופרסתי לי ממנה פרוסות דקיקות. הילדים הסתכלו ואמרו לי "וואו אמא, את פורסת כל כך דק!". מיד השבתי שאני יכולה לפרוס אפילו עוד יותר דק, ויותר ויותר דק, וככה הוצאתי מקוביית הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) פרוסות דקיקות דקיקות, כמעט שקופות, כל פרוסה ישר לתוך פה קטן אחר. ומה אומר - הילדים התמכרו, ומאז הפך שמה של הבולגרית המעודנת בביתנו ל"גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) דקה". אפילו הקטנה ביקשה שאכין לה לגן כריך עם גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) דקה. בשבת בבוקר הלכנו אפילו יותר רחוק, וחתכנו את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) לצורות.
בקיצור, לפעמים כל מה שצריך זה פרזנטציה טובה.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים מהבגט פרוסות בעובי של כ-2 ס"מ. 2 מורחים מעט גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) לבנה במרכז כל פרוסה. 3 פורסים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הבולגרית לפרוסות דקות (אפשר לקרוץ צורות עם חותכני עוגיות) ומניחים על הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) הלבנה. 4 חוצים עגבניות שרי ומניחים מעל. מגישים עם עלי בזיליקום. לבלוג של שרית - מיס פטל
|