רעיון מתוק: בייגלה בשוקולדפורים מתקרב בצעדי ענק ואתם מחפשים חטיף מקורי לשלב במשלוח המנות? כמה פשוט ככה מקסים - 3 שכבות קטנטנות של בייגלה, שוקולד ועדשי שוקולד, שלוקח כלום זמן להכין ועושים רושם מכאן ועד אדר ב'![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 160 מעלות. 2מניחים את הבייגלה בתבנית אפייה. מניחים במרכז כל בייגלה מטבע שוקולד. 3מכניסים את התבנית לתנור לדקה. מוציאים (בשלב זה השוקולד התרכך) ולוחצים במרכז של מטבע שוקולד סוכריית עדשים. 4מניחים לצינון והתקשות מחדש של השוקולד. מקסים גם באריזה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו שבלוליגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ותרד* בקרו בבלוג של שרית -MISSPETEL ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |