מאפינס תפוחים עם מרכיב סודיהם מתוקים, הם טעימים, ומה שהכי מגניב זה שמסתתרת בהם המון המון בריאות. מאפינס תפוחים עם קמח כוסמין וסוכר חום, וגם קישואים מגוררים - שעושים טוב למרקם ולערכים התזונתיים וממש לא מורגשים בטעם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מגרדים דק את הקישוא בפומפייה, וסוחטים מנוזלים. את התפוח מקלפים ומגרדים גס או חותכים לקוביות קטנות. 3מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון. 4בקערה נפקדת מערבבים את השמן, הביצה, הסוכר והווניל. 5מערבבים את תערובת השמן עם תערובת הקמח, מוסיפים את התפוחים והקישואים ומערבבים. 6משמנים תבנית מאפינס (או מרפדים במנג'טים). ממלאים את השקעים עד 3/4 גובהם בתערובת ואופים 25-30 דקות. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |