
עוגת שיש שוקולד-תפוזממש כמו בחיים - גם במתכון הזה הסוד הוא במינון בין מה שמתערבב ומה שלא: שוקולד ותפוז שעובדים מושלם ביחד, אבל גם כל אחד לחוד. מדובר ביפהפייה אמיתית, קלילה ופשוטה להכנה, ואנחנו בונים עליה לקשר רציני![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק 25*12 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והפודינג. 3בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, השמן, מיץ התפוזים וקליפת התפוז. 4מאחדים את שתי התערובות. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5שופכים כ-2/3 מהתערובת לתבנית. מוסיפים לתערובת שנשארה בקערה את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב. שופכים את תערובת השוקולד לתבנית, מעל לתערובת הבהירה. מחדירים סכין לתוך הבלילה שבתבנית ומערבבים קלות בתנועה סיבובית לקבלת מראה משויש. 6אופים כ-50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת (בודקים על ידי החדרת קיסם). בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בפעם הקודמת עפנו על עצמנו עם ענני מרנג שוקולד>> והנה מתכון ללחמניות עם בצל מטוגן שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול>> תזמון זה הכל בחיים: מסעדת שף שמתמחה בנזידים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |