אוכל
אוכל
עוגיית בראוני

עוגת ביסקוויטים בשני צבעים

תראו לנו את האחד שלא אוהב עוגת ביסקוויטים. יש מישהו? אז יופי, קבלו שדרוג שיהפוך את מלכת הקונצנזוס, חוצת המגזרים והגילאים, למלכת יופי בשחור-לבן. כמה עבודה זה מוסיף למתכון המקורי? דקה וחצי

|mako אוכל| פורסם07:01
עוגת ביסקוויטים בשני צבעים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.7223reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית בגודל 20 על 20 ס"מ:

  • 2.5 כוסות חלב
  • 200 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד (עדיף מריר)
  • 2 מכלים של שמנת להקצפה
  • 2 חפיסות פודינג וניל
  • חצי כוס שוקולית לאפייה

לציפוי:

  • חצי כוס שמנת להקצפה
  • 150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1שופכים חצי כוס מהחלב לקערית. טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בצפיפות בתבנית.

2מקציפים במיקסר את השמנת, החלב והפודינג לקרם יציב.

3מחלקים את הקרם לשניים, ולאחד החצאים מוסיפים שוקולית. מערבבים היטב לאחידות.

4שופכים את הקרם הלבן על הביסקוויטים בתבנית ומיישרים. מניחים מעל הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. שופכים מעל את קרם השוקולד ומיישרים. מסדרים מעל לקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.

5לציפוי: מחממים חצי כוס שמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד עד שהוא נמס. שופכים מעל העוגה ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו פבלובה שוקולד, גם יפה גם טעימה

>> והנה סלט פסטה חם-קר עם ירקות טריים וצלויים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il