
עוגת שמרים עם שוקולד ואגוזיםאף פעם לא מצליח לכם עם שמרים? זה המתכון בשבילכם: צילמנו כל שלב, צעד אחר צעד, כל הדרך עד לעוגת שמרים שוקולד ואגוזים נהדרת ועשירה. מתכון בטוח, שיגרום לכם להרגיש שהצום היה שווה את זה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (לשתי תבנית אינגליש קייק):
למילוי:
לזיגוג:
אופן ההכנה: אלה החומרים שתצטרכו לבצק|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל1מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים ואבקת פודינג. מוסיפים סוכר, חמאה, חלב, ביצה ומלח ומעבדים כ-5 דקות עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ורך למדי. 2מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (בערך שעה). מניחים להתפחה ומחכים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל הכפיל את נפחו? הוא מוכן|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל3מוציאים את הבצק מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן של כ-30 על 50 ס"מ בעובי 1/2 ס"מ. מברישים בחמאה מומסת ומפזרים שוקולית לאפייה. מפזרים מעל את האגוזים והשוקולד צ'יפס. מרדדים ומברישים בחמאה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל מפזרים מעל את אבקת השוקולית|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל וגם את האגוזים והשוקולד צ'יפס|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5חותכים את המלבן לרצועות ברוחב תבנית אינגליש קייק. מניחים את הרצועות אחת על השנייה, ואז חותכים את ערימת הרצועות למקטעים ברוחב כ-5 ס"מ. מסדרים את המקטעים האלה אחד ליד השני בתבניות (ראו בתמונה). חותכים לרצועות שוות ועורמים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל פורסים ומסדרים בתבנית|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל6אופים כ-25-30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים. היזהרו מאפיית יתר. 8מוציאים מהתנור ומברישים מלמעלה בסירופ סוכר (סירופ קר על עוגה חמה או סירופ חם על עוגה קרה). היי, העוגה שלכם מוכנה!|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> טרייפל שוקולד שמתאים לכל אירוע>> מתכונים לארוחה מפסקתתגיות:עוגת שמרים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |