
עוגיות חמאה שוקולדיות על מקלבמקום סתם עוגייה - מכינים עוגייה בצורת פרח, וכדי להשלים את האפקט מוסיפים מקל, שישמש כגבעול. מחפשים מה לעשות עם הילדים בקיץ? בדיוק את זה!![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-70 עוגיות קטנות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מקציפים במיקסר את החמאה, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית, כ-3-4 דקות. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. 3מוסיפים את הקמח והשוקולית ומערבבים בעדינות עד להטמעה. 4מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב. 5מסדרים את המקלות באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים עיגולים על קצה המקלות ומצמידים סוכרייה באמצע כל עיגול. מסדרים את המקלות, ומזלפים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל6אופים כ-10 דקות, מצננים ומגישים. לבלוג של שרית -מיס פטל גם בלי מקלות זה מהמם|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |