
מאפינס שוקו עם שוקולד צ'יפס לבןחצי שעה, זה הזמן שהקדשנו למאפינס שוקולד קליליים ומתוקים, עם ריוויון, תמצית וניל והשדרוג הכי חגיגי בסביבה: שוקולד צ'יפס לבנים שפשוט הופכים כל קינוח למשהו שבא לנו לצלם ולהעלות לאינסטגרם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, ריוויון, סוכר ותמצית וניל. 3מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה. 4מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים. 5ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. אפשר לפזר מלמעלה עוד קצת שוקולד צ'יפס, לקישוט. 6מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו עוגיות על המקל. הכי חמוד שיש>> והילדים שלכם יכולים לנשנש בכיף גם גבינה, תתפלאו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |