אוכל
אוכל
מילקשייק שוקולד

ארטיק שוקו-שוקו ביתי

אפשר להכין ארטיק בבית, ואנחנו ממש לא מתכוונים למיץ קפוא שבקושי נחלץ מהכוס, אלא לארטיק שוקו-שוקו שווה ממש, עם ציפוי שוקולד מריר וסוכריות שוקולד קטנטנות בתחתית. רוצים? חצי שעה עבודה, שעתיים בפריזר

|mako אוכל| פורסם08:32
ארטיק שוקולית ביתי (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.7628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1/3 כוס אבקת שוקולית לאפייה
  • מקלות ארטיק
  • מזרה (סוכריות) שוקולד (לא חובה)

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • כפית שמן

אופן ההכנה:

1מכניסים לקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל ושוקולית, ומערבבים עד שמתאחד. מעלים את מהירות ההקצפה ומקציפים 3-4 דקות עד שמתקבל קרם יציב.

2שופכים את הקרם לתוך מיכלי הקפאה לארטיקים ונועצים בכל אחד מקל. אם רוצים - זורים מסביב למקל מזרה שוקולד. מכניסים להקפאה לכשעתיים לפחות.

3ממיסים את השוקולד על בן מארי או במיקרו בפולסים של 10 שניות בכל פעם. כשהשוקולד נמס מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב.

4מוציאים את הארטיקים מההקפאה ומחלצים מהתבנית. טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס ומנערים מעודפים. השוקולד מתקשה חזרה במהירות. שומרים במקפיא.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל.

>> הלהיט החדש: עוגת חצי כדור ללא אפייה
>> הלכנו לבקר במפעל של בן אנד ג'ריס. שבנו עם גלידה ומסקנות

>> והנה עוגת השוקולית האולטימטיבית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il