1מכניסים לקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל ושוקולית, ומערבבים עד שמתאחד. מעלים את מהירות ההקצפה ומקציפים 3-4 דקות עד שמתקבל קרם יציב.
2שופכים את הקרם לתוך מיכלי הקפאה לארטיקים ונועצים בכל אחד מקל. אם רוצים - זורים מסביב למקל מזרה שוקולד. מכניסים להקפאה לכשעתיים לפחות.
3ממיסים את השוקולד על בן מארי או במיקרו בפולסים של 10 שניות בכל פעם. כשהשוקולד נמס מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב.
4מוציאים את הארטיקים מההקפאה ומחלצים מהתבנית. טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס ומנערים מעודפים. השוקולד מתקשה חזרה במהירות. שומרים במקפיא.
בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל.
>> והנה עוגת השוקולית האולטימטיבית