כדורי שוקולד קפואיםטעמתם פעם כדורי שוקולד שגרמו לכם להרגיש שאתם אוכלים טראפלס? גם אנחנו לא, עד שניסינו את אלה. דחוסים יותר, נימוחים יותר, טעימים יותר - כיבוד יום ההולדת המושלם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 20/10/15 07:07
צילום: שרית נובק - מיס פטל
|
המצרכים (30 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 שמים את פירורי ביסקוויטים בקערה. 2 ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, חמאה, שמנת, סוכר, שוקולית לאפייה וליקר. 3 כשהכל נמס שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד. 4 כשמתקרר קצת יוצרים בידיים כדורים קטנטנים. מגלגלים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקפיא להתקשות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו עוגת ביסקוויטים בשני צבעים ובקלי קלות>> וגם: עוגיות שבלולים קינמון שכיף להכין עם הילדים |