אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות ענקיות

עוגיות עצומות עם שוקולד צ'יפס, להחזיק בשתי ידיים ולהתענג על כל ביס

|קפה נולה| פורסם19:07
עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות ענקיות (צילום: אפיק גבאי, קפה נולה)
צילום: אפיק גבאי, קפה נולה
Rating:4.4334reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (18 מנות):

  • 1/4 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס חמאה רכה (220 גרם)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס סוכר חום דחוס
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתי
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות.

2מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח.

3מערבבים בקערה נפרדת את החמאה, שני סוגי הסוכר ותמצית הוניל לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

4מוסיפים לתערובת ביצה אחת בכל פעם ומערבבים היטב בכל פעם עד להטמעה.

5מקפלים את התערובת לתוך קערת הקמח. מוסיפים את חתיכות השוקולד צ'יפס.

6יוצרים עוגיות בעזרת כף "סקופ" של גלידה או קורצים בעזרת כוס מדידה מעוגלת של 1/4 כוס.

7אופים למשך 8-10 דקות (בודקים אחרי 8 דקות שהעוגיות לא נשרפות או מתייבשות).

8ממתינים 2 דקות לאחר האפייה ולאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשת לצינון מוחלט.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il