אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

עוגיות שוקולד

מתכון לעוגיות הכי קלאסיות שיש: רכות, טעימות, עם שוקולד בשני צבעים והכי חשוב - לא מכילות חמאה או שמן. לא תאמינו כמה קל להכין אותן

|mako אוכל| פורסם08:15
עוגיות שוקולד (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:3.6255reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (36 מנות):

  • 3/4 כוס קמח

  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1מנפים יחד קמח, קקאו וקורנפלור. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.

2טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת היבשה. מערבבים היטב.

3קוצצים את שני סוגי השוקולד, מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב.

4בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות מן הבלילה על גבי נייר אפייה משומן, ברווחים גדולים. העוגיות מתפשטות ומשתטחות באפייה.

5אופים בחום של 180 מעלות, עשר דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il