
עוגיות שוקולדמתכון לעוגיות הכי קלאסיות שיש: רכות, טעימות, עם שוקולד בשני צבעים והכי חשוב - לא מכילות חמאה או שמן. לא תאמינו כמה קל להכין אותן![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (36 מנות):
אופן ההכנה:1מנפים יחד קמח, קקאו וקורנפלור. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים. 2טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת היבשה. מערבבים היטב. 3קוצצים את שני סוגי השוקולד, מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב. 4בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות מן הבלילה על גבי נייר אפייה משומן, ברווחים גדולים. העוגיות מתפשטות ומשתטחות באפייה. 5אופים בחום של 180 מעלות, עשר דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |