אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

שוקולטה מושלמת

כך תכינו שוקו חם מהאגדות: לא מתוק מדי, לא כבד מדי, עם שוקולד איכותי, וניל ומרשמלו. לא רק לילדים (אבל בהחלט גם)

|mako אוכל| פורסם07:16
שוקולטה מושלמת (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.5574reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 כוסות חלב
  • חצי כוס מים קרים
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 150 גרם שוקולד מריר (אם אוהבים מתוק יותר, מחליפים חלק בשוקולד חלב)
  • 6 יחידות מרשמלו
  • רבע כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1בסיר קטן מחממים חלב. בינתיים מערבבים בכוס את המים והקורנפלור. כשהחלב מתחיל לרתוח מוסיפים את תוכן הכוס תוך כדי בחישה. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.

2מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מבשלים ברתיחה עדינה עוד 2-3 דקות, עד שהשוקולטה מסמיכה מעט. מערבבים לעיתים קרובות ושמים לב לתחתית הסיר, שלא ייווצרו גושים.

3חותכים את המרשמלו ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שנמס. מוסיפים וניל ומכבים את האש. מוזגים לספלים ומגישים מיד. אפשר להגיש עם קצפת, שוקולד מגורר או חתיכות מרשמלו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il