מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

מילקי מהיר (מעדן שוקולד וקצפת)

בכלום עבודה, יש לכם מעדן שוקולד ביתי, עם כיפת קצפת מתוקה מעל. כיף, טעים וללא חומרים משמרים. תביאו את הילדים ותתחילו לעבוד

|mako אוכל| פורסם08:18
מעדן שוקולד וקצפת (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כוסות חלב
  • 120 גרם שוקולד חלב
  • 1 כף קקאו
  • 1 כף סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 150 מ"ל (שני שליש מכל) שמנת מתוקה
  • 1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר קטן חלב, שוקולד, קקאו וסוכר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.

2מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאין גושים. כדאי להשתמש במעבד מזון או בלנדר.

3מוזגים את התערובת לכוסות. מעבירים למקרר לשעתיים.

4מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מוציאים את כוסות המעדן מהמקרר ומוסיפים קצת לכל מנה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il