1שוברים ומועכים את העוגיות בקערה עד שרוב העוגיות הופכות לפירורים ונשארות מעט חתיכות גדולות.
2ממיסים שוקולד, חמאה, חלב ומלח במיקרוגל. עוצרים בכל 30 שניות ומערבבים.
3יוצקים את השוקולד המומס על העוגיות. מוסיפים שקדים. מערבבים היטב.
4פורשים יריעת ניילון נצמד ומניחים עליה מחצית מהתערובת. מהדקים ומגלגלים לצורת נקניק. מהדקים היטב את הקצוות בגלגול. מעבירים למקרר לשעתיים. כדי לשמור על צורה עגולה, מניחים את הנקניק בתוך גליל קרטון ריק (כמו של נייר מגבת או רדיד אלומיניום). מכינים באותה צורה נקניק שוקולד נוסף.
5פורסים את הנקניק לפרוסות בעובי חצי ס"מ. אם הנקניק קשה מדי והפרוסות נשברות, משאירים 15 דקות על השיש. שומרים במקרר בכלי אטום.