אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

עוגיות דליס - עוגיות סנדוויץ' ממולאות בנוגט ושוקולד

עוגיות שקדים פריכות ודקות של השף קונדיטור מיקי שמו, בסנדוויץ' מעולה עם מילוי נוגט או שוקולד

|mako אוכל| פורסם17:40
Rating:4.934reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • שבלונות סיליקון (ניתן להשיג בחנויות מתמחות להכנת שוקולד ופרלינים)

לעוגיות:

  • 3 חלבונים (במידה XL)
  • 1/3 כוס סוכר (70 גר')
  • 1.5 כוס אבקת שקדים ( שקדים טחונים ללא קליפה) (160 גר')
  • 1 כוס אבקת סוכר (110 גרם)
  • 25 גרם חמאה מומסת (אבל שצבעה עדיין לבן)
  • קורט ונילין
  • 100 גרם שקדים קלויים וגרוסים או אגוזי לוז

למילוי:

  • 100 גרם ממרח שוקולד אגוזים או ממרח נוגט

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את החלבונים עם חלק מכמות הסוכר, במהירות איטית במשך 4 דקות.

2מוסיפים את יתרת הסוכר לקערת המיקסר תוך הקצפה. מערבלים עד לקבלת קצף חלק, בהיר ומבריק.

3מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.

4מקפלים פנימה את החמאה המומסת ואת הווניל.

5מניחים שבלונה של עוגיות על נייר האפייה שמונח על תבנית אפייה ומורחים את התערובת בשכבה דקה ואחידה בעזרת מרית.

6מחזיקים את נייר האפייה ומסירים את השבלונה.

7מפזרים את השקדים הגרוסים או אגוזי הלוז ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-15 דקות.

8מצננים את העוגיות. מכינים "סנדוויץ'" מהעוגיות, כשבין כל שתי עוגיות מורחים שכבה של נוגט או ממרח שוקולד חלב. כשסוגרים עוגיה על עוגיה - מסובבים חצי סיבוב, מה שמבטיח שכבת מילוי אחידה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il