עוגיות דליס - עוגיות סנדוויץ' ממולאות בנוגט ושוקולדעוגיות שקדים פריכות ודקות של השף קונדיטור מיקי שמו, בסנדוויץ' מעולה עם מילוי נוגט או שוקולד |
המצרכים :
לעוגיות:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את החלבונים עם חלק מכמות הסוכר, במהירות איטית במשך 4 דקות. 2 מוסיפים את יתרת הסוכר לקערת המיקסר תוך הקצפה. מערבלים עד לקבלת קצף חלק, בהיר ומבריק. 3 מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר. 4 מקפלים פנימה את החמאה המומסת ואת הווניל. 5 מניחים שבלונה של עוגיות על נייר האפייה שמונח על תבנית אפייה ומורחים את התערובת בשכבה דקה ואחידה בעזרת מרית. 6 מחזיקים את נייר האפייה ומסירים את השבלונה. 7 מפזרים את השקדים הגרוסים או אגוזי הלוז ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-15 דקות. 8 מצננים את העוגיות. מכינים "סנדוויץ'" מהעוגיות, כשבין כל שתי עוגיות מורחים שכבה של נוגט או ממרח שוקולד חלב. כשסוגרים עוגיה על עוגיה - מסובבים חצי סיבוב, מה שמבטיח שכבת מילוי אחידה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | ![]() |