אוכל
אוכל
פאדג' שוקולד - ההכנה

דייסת קוואקר עם שוקולד

הדייסה שתנפץ לכם ולילדים שלכם את הסטיגמות: שוקולדית, מתוקה, תפוזית וטעימה בטירוף

|mako אוכל| פורסם09:24
דייסת שוקולד (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.568reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כפית גרידת תפוז
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כוס קוואקר
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • קמצוץ מלח
  • 40 גרם שוקולד חלב
  • 40 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר קטן מים, מיץ, גרידת תפוז וסוכר.

2מוסיפים קוואקר, וניל ומלח. מערבבים ומבשלים ברתיחה ותוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהדייסה מסמיכה.

3שוברים את השוקולד לקוביות וטומנים אותן בתוך הדייסה. ממתינים דקה ומערבבים היטב. אם הדייסה לא מיועדת לילדים – מוסיפים ליקר תפוזים ומערבבים. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il