
פסטה עם רצועות עוף ואפונהפסטה עם רצועות עוף ברוטב פסטו, עגבניות לחות ואפונה, שכל כולה מוכנה בחצי שעה הודות לטיפ מעולה - את האפונה חולטים ביחד עם הפסטה וחוסכים זמן ועבודה. מנה צבעונית, טעימה, קלילה ומשמחתענת לבל|mako אוכל| פורסם14/09/1607:03 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לפסטו:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה עד לרמת אל דנטה. מוסיפים את האפונה לסיר דקה-שתיים לפני סיום הבישול. מסננים, ושומרים כשליש כוס מהנוזלים. 2טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת ממרח. 3במחבת עם שמן מטגנים קלות את השום (נזהרים שלא יישרף) ומוסיפים בסבבים את רצועות העוף. מטגנים עד שהעוף משנה את צבעו. 4מוסיפים 2-3 כפות גדושות פסטו, ומערבבים היטב כך שכל הנתחים יספגו מטעמו. 5מוסיפים את האפונה החלוטה, עגבניות לחות ופסטה ומעט ממי הבישול של הפסטה. מערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהאש ומגישים עם עלי בזיליקום טריים. >> בשבוע שעבר הכנו דפי אורז עם עוף וירקות >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |