
פוקצ'ה בטעמים מעושניםפוקצ'ה טעימה תלווה נפלא כל ארוחת בוקר, ותשדרג כל ארוחה כמנה ראשונה, תוספת או אפילו מנה עיקרית. כדי לקבל פוקצ'ה בטעם מיוחד ומפתיע נסו להכניס פסטרמה או נקניק לתוך הבצק, לפני האפייה. ההנאה מובטחת!עמרי בן פרז|עוף טוב| פורסם15/10/1407:54 ![]() צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מתקינים במערבל המזון את וו הלישה. מכניסים לקערת המערבל את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים כ-2 דקות. 2מוסיפים את השום, הבזיליקום והפסטרמה וממשיכים לערבב. מוסיפים מלח ופלפל. מוסיפים את המים ושמן הזית בהדרגה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט לח (מכיוון שקמחים שונים סופחים מים בדרגות שונות, ייתכן שלא יהיה צורך בכל המים, או שיהיה צורך בקצת יותר). 3משמנים במעט שמן זית תבנית של התנור או תבנית חד פעמית ומשטחים בה את הבצק. מכסים את התבנית במגבת ומניחים להתפחה של כ-45 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 4מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. בעזרת האצבעות יוצרים בבצק גומות ומטפטפים שמן זית בנדיבות. אופים כ-35 דקות. מגישים עם מטבל של שמן זית עם מעט רוטב בלסמי. צלמו את מנת העוף שאתם הכי אוהבים, ותוכלו לזכות בפרסים! סטיילינג: נורית קריב. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 801 קלוריותחלבון: 28 גרםפחמימות: 125 גרםסיבים תזונתיים: 6 גרםשומן: 21 גרםמתוכו שומן רווי: 3 גרםכולסטרול: 14 מ"ג פסטרמה אמריקאית מעולה באתר עוף טוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |