
פוטטו סקינס ממולאים בפפרוני ובצלפוטטו סקינס הוא אחד המתאבנים האמריקאיים הכי פופולרים ומוצלחים, ולגמרי בצדק. כחטיף או כמנה מלווה, ברגע שתשלפו אותם מהתנור הם ייעלמו הרבה לפני שתספיקו להציג אותם|עוף טוב| פורסם13/07/1610:00 ![]() צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים :לפוטטו סקינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1מעבירים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) לקערה עמוקה, יוצקים מעליהם רבע כוס שמן ומנערים כך שיתכסו היטב. 2שופכים את המלח הגס בשולי תבנית האפייה ומסדרים אותו כך שרוב התבנית תישאר נקייה והמלח ייערם מסביב. מניחים את תפוחי האדמה במרכז התבנית, זה ליד זה, כך שלא ייגעו במלח הגס, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל–250 מעלות. אופים כשעה, רק עד שתפוחי האדמה יתרככו מעט ועורם יזהיב. 3מוציאים את התבנית מהתנור ומשאירים אותו דולק. נפטרים מהמלח ומניחים לתפוחי האדמה להתקרר עד שניתן יהיה לטפל בהם בעזרת הידיים. חוצים אותם לאורכם ומרוקנים את חלקם הפנימי והרך בעזרת כפית, כך שנותרת שכבה בעובי של כחצי ס"מ הצמודה לקליפה. מעבירים את החלק הפנימי לקערה נפרדת. 4מטפטפים כמה טיפות שמן לחלקו הפנימי של כל תפוד ומשפשפים היטב בעזרת האצבעות כך שיתכסה היטב. מניחים את החצאים (כשקליפתם פונה כלפי מטה) על גבי התבנית ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות עד שגם החלק הפנימי יזהיב מעט. 5מכינים את המילוי: פורסים דק את הבצלים, מפרידים לטבעות ומטגנים במחבת רחבה עד להזהבה. מסירים מן האש ומערבבים אותם עם חלקם הפנימי של תפוחי האדמה והמיונז. מתבלים במלח ובפלפל. 6חותכים את פרוסות הפפרוני לרצועות ברוחב 3-4 מ"מ ומניחים בצד. 7מוציאים את הקליפות מן התנור, מניחים כף ממילוי תפוחי האדמה והבצל בתוך כל אחת מהן ומניחים מעל את רצועות הפפרוני. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות עד שהמילוי נצרב ומבעבע, ומגישים חם עם כוס בירה קרה. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |