
פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפליםאם היינו אומרים לכם שיש לנו בדיוק את ארוחת הערב שאתם מחפשים לאמצע השבוע, כשכבר ממש אין לכם כוח - הייתם מבקשים מתכון? ברור שכן. אז הנה: פריטטת סלמי מהממת בלי זמן המתנה מייגע או יותר מדי הכנותעז תלם|בשיתוף עוף טוב| פורסם10/01/1807:24 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית במחבת נון סטיק קטנה שניתן להכניס לתנור. 2מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מעל להבה בינונית גבוהה כ-2 דקות עד שהוא מתרכך מעט ונעשה שקוף. 3מוסיפים את קוביות הפלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הנקניק, מערבבים בעדינות ומתבלים במלח ופלפל. 4מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים. 5טורפים את הביצים עם מעט מלח ומוסיפים למחבת. 6מערבבים מעט את תכולת המחבת כך שהביצים יגיעו לכל פינה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4-5 דקות עד שהביצים מבושלות כמעט לחלוטין. 7מעבירים את המחבת לתנור חם (180 מעלות) ואופים 3-4 דקות נוספות עד שהביצים מבושלות לחלוטין. 8מוציאים (בזהירות! הידית חמה), הופכים את הפריטטה לצלחת הגשה ופורסים למנות. מגישים עם סלט קצוץ, לחם וממרחים שאוהבים. * רוצים שהפריטטה תיראה כמו בתמונה? סדרו את התוספות בשכבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |