אוכל
אוכל

פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפלים

אם היינו אומרים לכם שיש לנו בדיוק את ארוחת הערב שאתם מחפשים לאמצע השבוע, כשכבר ממש אין לכם כוח - הייתם מבקשים מתכון? ברור שכן. אז הנה: פריטטת סלמי מהממת בלי זמן המתנה מייגע או יותר מדי הכנות

|בשיתוף עוף טוב| פורסם07:24
פריטטה סלמי (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.162reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול בינוני, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 פלפל אדום קטן, מנוקה מזרעים וחתוך לקוביות
  • 1 חבילה סלמי, חתוך לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 5 ביצים גודל M

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית במחבת נון סטיק קטנה שניתן להכניס לתנור.

2מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מעל להבה בינונית גבוהה כ-2 דקות עד שהוא מתרכך מעט ונעשה שקוף.

3מוסיפים את קוביות הפלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הנקניק, מערבבים בעדינות ומתבלים במלח ופלפל.

4מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.

5טורפים את הביצים עם מעט מלח ומוסיפים למחבת.

6מערבבים מעט את תכולת המחבת כך שהביצים יגיעו לכל פינה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4-5 דקות עד שהביצים מבושלות כמעט לחלוטין.

7מעבירים את המחבת לתנור חם (180 מעלות) ואופים 3-4 דקות נוספות עד שהביצים מבושלות לחלוטין.

8מוציאים (בזהירות! הידית חמה), הופכים את הפריטטה לצלחת הגשה ופורסים למנות. מגישים עם סלט קצוץ, לחם וממרחים שאוהבים.

* רוצים שהפריטטה תיראה כמו בתמונה? סדרו את התוספות בשכבות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il