אוכל
אוכל

עוף קריספי בציפוי קרונפלקס

למה לאכול קורנפלקס רק בבוקר ושניצל רק בצהריים - כשאפשר לשלב וליהנות פעמיים? תכירו את המנה הקריספית והפשוטה כל כך להכנה שלא תצליחו להפסיק לטרוף

|עוף טוב| פורסם10:37
עוף מצופה קורנפלקס (צילום: דן פרץ, עוף טוב)
צילום: דן פרץ, עוף טוב
Rating:4.557reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כוסות קורנפלקס בטעם טבעי
  • אריזת שוקי עוף (6 יחידות) או כרעיים (2-3 יחידות) ללא עור
  • 4 כפות דבש או סילאן
  • אבקת שום

אופן ההכנה:

1מכניסים את הקורנפלקס לשקית עמידה ונקייה, סוגרים את השקית היטב ומועכים את הפתיתים בעזרת מערוך, או מרסקים אותם גס במעבד מזון.

2מצפים את חלקי העוף במעט דבש או סילאן - למריחה קלה ניתן לחמם מעט את הדבש. בוזקים מעל אבקת שום לפי הטעם, מפזרים את הקורנפלקס המרוסק ומהדקים אותו אל חלקי העוף.

3מחממים תנור לחום של 200-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית ואופים 40 דקות, עד לקבלת גוון זהוב וציפוי פריך.

ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 185 קלוריותחלבון: 23 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 0 גרםשומן: 5 גרםמתוכו שומן רווי: 1 גרםכולסטרול: 70 מ"ג

סטיילינג: נורית קריב

>> בפעם הקודמת הכנו שניצל דק עם תפוחי אדמה ברוזמרין
>> היינו הראשונים לבדוק את שירות המשלוחים של המזנון של אייל שני
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il