
עוף קריספי בציפוי קרונפלקסלמה לאכול קורנפלקס רק בבוקר ושניצל רק בצהריים - כשאפשר לשלב וליהנות פעמיים? תכירו את המנה הקריספית והפשוטה כל כך להכנה שלא תצליחו להפסיק לטרוףטרי הררי|עוף טוב| פורסם27/08/1410:37 ![]() צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מכניסים את הקורנפלקס לשקית עמידה ונקייה, סוגרים את השקית היטב ומועכים את הפתיתים בעזרת מערוך, או מרסקים אותם גס במעבד מזון. 2מצפים את חלקי העוף במעט דבש או סילאן - למריחה קלה ניתן לחמם מעט את הדבש. בוזקים מעל אבקת שום לפי הטעם, מפזרים את הקורנפלקס המרוסק ומהדקים אותו אל חלקי העוף. 3מחממים תנור לחום של 200-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית ואופים 40 דקות, עד לקבלת גוון זהוב וציפוי פריך. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 185 קלוריותחלבון: 23 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 0 גרםשומן: 5 גרםמתוכו שומן רווי: 1 גרםכולסטרול: 70 מ"ג סטיילינג: נורית קריב >> בפעם הקודמת הכנו שניצל דק עם תפוחי אדמה ברוזמרין>> היינו הראשונים לבדוק את שירות המשלוחים של המזנון של אייל שני![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |