
פסטרמה הודו ביתית בחצילים שרופים ונענענמאס לכם מפסטרמות תעשייתיות? עוד פעם שלחתם את הילדים לבית הספר עם כריך שחזר יחד איתם? למה שלא תנסו משהו חדש? פסטרמה ביתית עם חצילים ונענע שאפשר לאכול קרה או חמה|עוף טוב| פורסם07/09/1609:49 ![]() צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קולים את החצילים על גבי להבת הגז עד שהקליפה שרופה היטב מכל צדדיה. קולפים את החצילים, מעבירים את הקליפות למעבד מזון בעל להב פלדה ומוסיפים מחצית מבשרו של חציל אחד. 2מוסיפים את עלי הנענע, מיץ הלימון, השום, המלח והמים ומפעילים את מעבד המזון במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה. 3יוצקים את התערובת לקערה המתאימה לנתח הבשר ומוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל ובשר ההודו. מוודאים שהנתח מכוסה כולו, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה שלם (עם עדיפות ל-24 שעות). הופכים את הנתח על צדו כמה פעמים לאורך תהליך ההשרייה. 4מוציאים את הנתח ומגירים את עודפי הנוזלים. יוצקים שתי כוסות מים רותחים לתבנית התנור ומעלייה מניחים את הנתח על גבי רשת כך שלא יגע במים. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-8-10 דקות עד שהנתח נצרב מעט. 5מנמיכים את הטמפרטורה ל-150 מעלות וצולים עוד כ-35-40 דקות. 6מצננים מעט לפני הפריסה ומגישים בכריך עם טחינה, חסה ועגבנייה או כפרוסות חמות לצד אורז ירוק. >> בשבוע שעבר הכנו דפי אורז עם עוף וירקות >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |