
שניצלוני פילה עוף עם שומשוםאם אתם אוהבים את השניצל הביתי הקלאסי והטעים - המתכון הזה הוא בשבילכם!איתי גרונר|עוף טוב| פורסם08/10/1408:55 ![]() צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים כל אחד מנתחי הפילה ל-5-4 רצועות. 2בקערה עמוקה אחת מערבבים את הקמח, הקורנפלור והסודה לשתייה. 3בקערה עמוקה שנייה מערבבים את הביצים והסויה. מוסיפים חרדל ורוטב צ'ילי (אם רוצים) ומתבלים במלח ופלפל. 4בקערה עמוקה שלישית מערבבים את פירורי הלחם והשומשום. 5טובלים את רצועות העוף בקמח ומנערים היטב מקמח עודף. מעבירים את הרצועות המקומחות לקערת הביצים ומניחים ל-10 דקות. 6מוציאים את הנתחונים מבלילת הביצים, מעבירים לקערת פירורי הלחם והשומשום ומצפים את הנתחונים היטב מכל הצדדים. 7מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק כך שהשמן יגיע לחום בינוני, ומטגנים את הרצועות עד שהן משחימות. רצוי לטגן בכל פעם רק רצועות אחדות, בלי לצופף אותן בסיר, כדי שהשמן לא יתקרר. 8מוציאים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי שמן. מגישים חם עם קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק בצד. צלמו את מנת העוף שאתם הכי אוהבים, ותוכלו לזכות בפרסים! סטיילינג: נורית קריב. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 551 קלוריותחלבון: 38 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 4 גרםשומן: 39 גרםמתוכו שומן רווי: 8 גרםכולסטרול: 278 מ"ג ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |