אוכל
אוכל

שניצלוני פילה עוף עם שומשום

אם אתם אוהבים את השניצל הביתי הקלאסי והטעים - המתכון הזה הוא בשבילכם!

|עוף טוב| פורסם08:55
שניצלוני פילה עוף עם שומשום (צילום: דן פרץ, עוף טוב)
צילום: דן פרץ, עוף טוב
Rating:4.5183reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 נתחי פילה עוף טריים
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 4 ביצים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית חרדל (לא חובה)
  • 1 כפית רוטב צ'ילי מתוק (לא חובה)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 300 גרם פירורי לחם
  • 150 גרם שומשום
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1פורסים כל אחד מנתחי הפילה ל-5-4 רצועות.

2בקערה עמוקה אחת מערבבים את הקמח, הקורנפלור והסודה לשתייה.

3בקערה עמוקה שנייה מערבבים את הביצים והסויה. מוסיפים חרדל ורוטב צ'ילי (אם רוצים) ומתבלים במלח ופלפל.

4בקערה עמוקה שלישית מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.

5טובלים את רצועות העוף בקמח ומנערים היטב מקמח עודף. מעבירים את הרצועות המקומחות לקערת הביצים ומניחים ל-10 דקות.

6מוציאים את הנתחונים מבלילת הביצים, מעבירים לקערת פירורי הלחם והשומשום ומצפים את הנתחונים היטב מכל הצדדים.

7מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק כך שהשמן יגיע לחום בינוני, ומטגנים את הרצועות עד שהן משחימות. רצוי לטגן בכל פעם רק רצועות אחדות, בלי לצופף אותן בסיר, כדי שהשמן לא יתקרר.

8מוציאים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי שמן. מגישים חם עם קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק בצד.

צלמו את מנת העוף שאתם הכי אוהבים, ותוכלו לזכות בפרסים!

סטיילינג: נורית קריב.

ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 551 קלוריותחלבון: 38 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 4 גרםשומן: 39 גרםמתוכו שומן רווי: 8 גרםכולסטרול: 278 מ"ג

>> בשבוע שעבר הכנו פסטרמה הודו מעולה

>> המון מתכונים לסוכות

לקטלוג מוצרי שניצלים של עוף טוב

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il