
כרעי עוף ברוטב צ׳ילי מתוק ואננס בשקית קוקיאת המתכון הבא אנחנו שומרים לימים עמוסים במיוחד בהם אנחנו חוזרים מהעבודה ולא מעוניינים להתלבט יותר מדי. כמה כרעי עוף, אננס טרי, צ'ילי מתוק וסויה, עיסוי זריז, שקית הפתעה, ואחרי שעה יש לכם ארוחה נהדרתענת לבל|mako אוכל| פורסם28/09/1607:46 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים את כרעי העוף, קוביות האננס, הצ'ילי ורוטב הסויה בשקית קוקי. 2סוגרים את השקית ומעסים היטב את העוף. 3מניחים את השקית בתבנית אפייה, דוקרים אותה כמה פעמים ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה, עד שהעוף מוכן. 4מוציאים בזהירות את העוף והאננס ונפטרים מהנוזלים שהצטברו בשקית. 5מגישים לצד קוביות תפוחי אדמה אפויות בתנור (במקביל להכנת העוף, לא בתוך שקית הקוקי) או לצד אורז. >> בשבוע שעבר הכנו קוביות עוף בטמפורה >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |