
גלילות חצילים במילוי גבינות עם רוטב עגבניותמנה מרשימה וטעימה לאירוח
אירנה רודיאקוב
| יכין
| פורסם 03/03/14 13:48
צילום: עומר מסינגר, יכין
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן משני הצדדים עד להזהבה ושמים על נייר מגבת לספיגת שמן מיותר. 2 מטגנים בצל עד להזהבה ובינתיים קוצצים פטרוזיליה. 3 מערבבים בקערה את כל הגבינות, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל. 4 ממלאים את הפרוסות בגבינות ומגלגלים לגלילות. מסדרים את הגלילות במחבת ומעל יוצקים את רוטב הפסטה. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית ומגישים. ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמזן או גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) צהובה מגוררת.
|